MusicSlam in Rotterdam!

Goed nieuws! Ondanks de Covid-19 regelingen heeft het Team van MusicSlam een nieuwe datum gevonden; 28 september 2020 in de Doelen!

MusicSlam is een gedichtenwedstrijd voor alle studenten van Rotterdamse mbo's die meedoen met ons lesprogramma. Je wordt gevraagd een gedicht te schrijven. Op 28 september 2020 is MusicSlam in de Doelen. Dit jaar is het thema "Vrijheid". We komen concerten spelen op je school.  We dagen je uit om een gedicht te schrijven. Als die hebt ingestuurd op deze site, dan kijkt een professionele jury naar alle gedichten. Na de selectieronde, trainen we je dan om voor een volle Rotterdamse zaal je gedicht te laten horen! (22 februari 2020 was de sluitingsdatum)

Dean Bowen

Het is officieel! Dean Bowen, de stadsdichter van Rotterdam komt de genomineerden trainen in stageperformance! Als je geselecteerd bent krijg je bericht via de email en maken we afspraken over wanneer we de avondvullende show in elkaar zetten. 

Catalijne Wilde

En..onze kersverse regie-adviseur heeft net toegezegd! Catelijne gaat samen met Maarten de avond in elkaar puzzelen! Catalijne is een muzikale verhalenverteller. Een expressieve zangeres en live performer. Met een grote liefde en talent voor storytelling is ze een (live) zangeres en songwriter binnen film en theater. Met haar makende en uitvoerende ervaring binnen de theater- en muziekwereld zal zij Music Slam 2020 van regie advies dienen.